Lesták Blanka vagyok, okleveles gyógymasszőr, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán másodéves gyógytornász hallgató. 

2020-ban szereztem meg gyógymasszőr képesítésemet, Budapesten, azóta aktívan dolgozom a szakmában. A hatvani Albert Schweitzer Kórházban folytattam szakmai gyakorlatom, ahol sok tapasztalatot szereztem és itt fogalmazódott meg bennem, hogy a gyógytorna mellett ez a hivatás lesz az én utam. Munkám során számos hátfájdalommal és sportból eredő problémávalfoglalkoztam.

Munkámat lelkiismeretesen végzem, folyamatosan figyelve a páciensre. Célom, hogy a beteg problémája, és adott fájdalma enyhüljön, megszűnjön. Erőskezű, precíz mozdulatokkal masszírozok probléma orientáltan, egyénre szabva.

Kiegészítő terápiákat is alkalmazok masszázs mellett, mint csúsztatott köpölyözés, kinesio tape felhelyezése. Egyetemi tanulmányaim mellett folyamatosan bővítem tudásomat, hogy a későbbiekben minél több módon segíthessem a gyógyulni vágyó vendégeket.

A masszázs egész testre és lélekre ható terápia. Amennyiben a fent felsorolt panaszok egyike jelen van az életedben, vagy csak egy lélek- és testfrissítő masszázsra lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal!