Testmasszázs

Mozgásszervi fájdalmak és problémák estében a masszázs ajánlott kiegészítő terápia. A masszázs során a letapadt izmok és kötőszövetek ellazítása segíti az ízületek regenerációját és csökkenti a panaszokat. Kedvező hatásával segíti a bőr és az izmok vérellátását és ezáltal javítja az általános közérzetet. Előnyös hatása van a vérkeringésre, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a salakanyagok távozására.

Az izmok átmasszírozásával regeneráljuk a szervezetet, fokozódik a nyirokáramlás, csökken a vérnyomás és élénkül a vegetatív idegrendszer működése. 

Élvezze Ön is a masszázs stresszoldó és életminőség javító hatásait! 

Az Ön szakembere: Jauch Lívia

Nyirokmasszázs

Nyiroködéma alatt a szövetek közötti folyadék felszaporodás értjük. Ez akkor alakul ki, ha a nyirokrendszerünk ( nyirokerek, nyirokcsomók) működése zavart szenved, a nyirokfolyadékot nem tudja megfelelőképpen elszállítani az adott területről. Ilyenkor fontos, hogy szakszerű kezelést kapjon a páciens. A nyirokterápia – ödéma terápia legyen az bármilyen eredetű is, a tudomány mai állása szerint Komplex Fizikális Ödéma Terápia.

A terápia 4 alappillére: A manuális nyirokdrenázs, a bőrápolás , a kompressziós terápia és a keringés serkentő torna.

A cél a nyirokterápia során, a pangó nyirokfolyadék tovább vezetése a nyirokerekből a test központja felé, és a véráramba való visszajuttatása! A terápia legfontosabb pontja a kompressziós terápia, mely során a változást rugalmas pólyákkal, kompressziós harisnya használatával érünk el. Fontos kiemelni, hogy a manuális nyirokdrenázs és a nyirokmasszázs nem ugyanaz a kezelés, sok esetben nemcsak a páciensek tévesztik el ennek elnevezését. Az elnevezés mögött nagyon sok különbség van. A nyirokmasszázs során vérbőséget okozunk, mely még több ödéma kialakulását okozhatja. Nyirokterápia közben nincs simító mozgás, hanem határozott fogásokkal kezeljük az érintett területet, ezzel elősegítjük a nyirokfolyadék tovább szállítását. Ha a nyirokpangás kialakul, azonnal keressünk fel szakembert! Minél korábbi kezelés, gyors regenerációt hozhat eredményként.

Az Ön szakembere: Jauch Lívia

Aromaterápiás masszázs

Aromaterápiás masszázs során a terapeuta az illóolajakat használ, amely a bőr felhámján keresztül szívódik fel, és kerül be a vérkeringésbe. A masszázs lassú, és gyengéd, hogy elősegítse az olajok áramlását. A masszázs elsődleges célja az izmok ellazítása és frissítése, valamint vérkeringés fokozása, ami elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből. A természetes olajok hozzásegítenek a teljes ellazuláshoz és kikapcsolódáshoz. A aromaterápiás masszázs, személyre szabott kezelési lehetőséget biztosít az illóolajok által.

Az Ön szakembere: Jauch Lívia

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, ami nagyban elősegíti az energia-áramlást és a stresszoldást.

A masszázs fokozza a vérkeringést, elősegíti a méregtelenítést és lazítja az izmokat. A test ellazul, az elme megnyugszik és egy kellemes, relaxált állapot jön létre, melyben megpihenhetünk és kikapcsolódhatunk.

Az Ön szakembere: Jauch Lívia

Access bars

Az Access Bars a fejen lévő 32 pont, amelyeket ha könnyedén megérintenek, pozitív változásra serkentik az agyat, és töredezettségmentesítik a stressz, a gondolatok és érzelmek elektromágneses összetevőit

Ez a gyengéd, noninvazív technika feloldja a fizikai és mentális blokkokat, amelyeket a testünkben elraktároztunk, és
elősegíti a könnyedséget az élet minden területén.

Ennek a 32 pontnak a gyengéd megérintésével, erőfeszítés nélkül elengedheted mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Végre elengedheted a terheket, amelyeket magaddal cipelsz, ki tudja hány emberöltő óta. Minden Bars Kiegyensúlyozás 5-10 ezer évnyi korlátot oldhat fel arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Éppen ezért, egy Access Bars Kiegyensúlyozás rendkívül tápláló és lazító folyamat, amely bármely életterületről feloldhat korlátokat.

Az Ön szakembere: Jauch Lívia