Pécs Pilates

Pécs Pilates, a tudatos testmozgás otthona. Talaj és reformer gépes pilates órákra várjuk a hozzánk érkező vendégeket. Célunk egy olyan családias edzőterem kialakítása, ahol biztonságban érezhetitek magatokat, ahol támogatást kaptok, és a saját tempótokban, a saját képességeitekhez mérten a leghatékonyabban fejlődhettek.

Az egyéni és kiscsoportos órák lehetővé teszik, hogy személyre szabott iránymutatást is adjunk, hiszen tudjuk, hogy nincs két egyforma ember. Más alapokkal rendelkeztek, más izomzattal, más testtudattal. A mi feladatunk, hogy észrevegyük az igényeket, az esetleges problémákat, ezeket korrigáljuk, és ezáltal javítsunk a közérzeteteken. Olyan támogató légkört igyekszünk építeni, ami többről szól, mint edzésről.

Hisszük, hogy egy jól működő segítő közösségnek hatalmas energiája és gyógyító ereje van.

A kollaborációnk az Atlas Gyógyközponttal lehetőséget teremt, hogy indokolt esetben orvosi, gyógytorna, vagy pszichológiai oldalról segítsünk nektek a tökéletes egyensúly megteremtésében egy magasabb életszínvonal eléréséhez.

www.pecspilates.hu

Horzsa Krisztina

Szia! Kriszta vagyok, élelmiszermérnök és szakács végzettséggel is rendelkező dietetikus.

Személyre szabott táplálkozási tanácsadással segítek az új, egészséges életmódod kialakításában.

Szakterületeim:

  • Emésztőrendszeri problémák: táplálék allergia,- intolerancia, SIBO, IBS, IBD,
  • Várandóság: várandóság alatti egészséges táplálkozás, terhességi cukorbetegség (GDM),
  • Hormonális és anyagcserezavarok: PCOS, IR, Cukorbetegség,
  • Életmódváltás: egészséges,- vegán,- vegetariánus,- flexitariánus táplálkozás.

Az étrended felépítése mellett ellátlak azzal a kézzelfogható tudással is, ami ahhoz szükséges, hogy magabiztosan tudd elkészíteni az új recepteket.

Élj teljesebb életet, étkezési nehézségek nélkül. Dolgozzunk együtt az új életmódod kialakításán és érjük el együtt a kitűzött célodat!

www.horzsakrisztina.hu

Naboso®

A Naboso® a világ első olyan proprioceptív talpbetéteit, szőnyegeit, zokniait és kiegészítőit gyártja, amelyeket kifejezetten az idegrendszer stimulálására és a mozgás fejlesztésére terveztek.

Használd az ATLAS10 kuponkódot online vásárláskor az azonnali 10% kedvezményért!

www.naboso.hu