Perity Annamária vagyok, a PTE-EFK gyógytornász szakán végeztem 2003-ban. 12 éves koromtól kezdve versenyszerűen sportoltam: a nemzeti bajnokság I. illetve II. osztályában több évig röplabdáztam, így a sport és a mozgás a mindennapjaim részévé vált. Mindenképpen olyan hivatást szerettem volna választani, mellyel ezt az életformát tovább tudom folytatni. 

A diploma megszerzése után 15 évig dolgoztam a Szigetvári Városi Kórházban, ahol a szakma szinte minden területét megismertem, és gyakoroltam.

Fő profilom jelenleg a gerincferdülés, Scheuermann, hanyagtartás kezelése Schroth valamint SEAS terápiával, melyet az Olasz Gerincgyógyászati Tudományos Intézet dolgozott ki. Továbbá foglalkozok egyéb mozgásszervi panaszok kezelésével FDM, Flossing, Kinesiotape, Köpöly és Terrier technikával, Triplex terápiával –  gerincspecialista gyógytornász által kidolgozott komplex módszer  a derékfájás kezelésére. 

Célom, hogy megbecsült, köztiszteletnek örvendő gyógytornászként a legjobb tudásommal és elhivatott szakmai munkámmal járuljak hozzá a páciensek sikeres felépüléséhez. A páciensekkel folytatott tiszta kommunikáció és a kölcsönös tiszteletadás elengedhetetlen része a terápia sikerességének. A páciensekkel való közös munka során arra törekszem, hogy a gyógyulás és regeneráció érdekében az optimális terápiás lehetőségeket dolgozzuk ki, és közösen haladjunk végig a célhoz vezető út állomásain.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….