Bíró Dorottya – Klinikai és egészségpszichológus

Klinikai és egészségpszichológus Mesterképzésen végeztem a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán. Az egészségpszichológia mindig közel állt a szívemhez, szakképzésemet szeptembertől ebben az irányban szeretném megkezdeni.

Egyetemi éveimben egy speciális fiúkollégiumi csoportban dolgoztam
önkéntesként, autizmussal és down-szindrómával élő gyerekekkel. A
későbbiekben a Pécsi Diagnosztikai központ pszichológusaként tevékenykedtem. A Barmherzige Brüder kórház Hospice, illetve Krónikus osztályán dolgoztam, pszichológusként, főbb feladataim, az életvégi kísérés, daganatos betegek mentális szupportációja, hospitalizáció ,szociális elszigeteltség enyhítése. A magyar Hospice- Palliatív egyesület tagjaként, otthon ápolt betegek pszichés támogatásában is részt veszek.

Miben tudok segíteni? Gyásztanácsadás, Életút elakadások, Önértékelési problémák, Párkapcsolati krízis, Egyetemmel kapcsolatos kihívások, Angol nyelvű pszichológiai tanácsadás.

+36 30 / 421-7177

dorottyabiro96@gmail.com

Somos Alexandra – pszichológus, sportpszichológiai szakpszichológus jelölt

A pszichológusi alapdiplomát a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem meg, ezt követően a mesterképzést Lisszabonban az ISCTE IUL egyetemen folytattam interkulturális kapcsolatok pszichológiája szakirányon, ahol pszichológusi végzettségemet szereztem 2020-ban. 2022 szeptemberétől a PTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán kezdtem el a sportpszichológusi szakképzést.

Elősorban önismereti munkában, életvezetési elakadásokkal, kapcsolati nehézségekkel, az egyetemi élet nehézségeivel, szorongásos problémákkal, stresszkezelési módszerekkel kapcsolatosan tudom segíteni a hozzám fordulókat, angol nyelven is.

+36 70 / 255-3115

somos.alexa@gmail.com